Makelaardij Zutphen

Makelaardij Zutphen, de makelaar van Zutphen.

Makelaar Zutphen DennieNou oke, we heten officieel natuurlijk Makelaardij Achterhoek, maar we werken veel in de gemeente Zutphen, en dus kunnen we er bijna makelaardij Zutphen van maken. Leuk dat u deze pagina heeft gevonden en de tijd neemt om deze te bekijken.

Wij zijn een full service makelaardij, die u van A tot Z ontzorgt bij de verkoop of aankoop van uw woning in Zutphen. Ons werkwijze is zeer persoonlijk, transparant en met een nuchtere achterhoekse inslag. Wij willen op een transparante en eerlijk manier met u werken en zorgen voor een snelle verkoop van uw woning, meestal binnen 4 weken.

 

Makelaardij Zutphen, onze kosten

We onderscheiden ons op verschillende vlakken van de reguliere makelaardij. Ook op het gebied van de kosten werken we anno 2021, met een nieuwe methode. We kunnen daarom ook zeggen dat onze kosten, eerder extra verdiensten voor u zijn!  Wij berekenen namelijk geen courtage, maar krijgen pas betaald, wanneer wij succesvol voor u zijn geweest. Wij vinden dat een vaste vergoeding (courtage van 1,5 tot 2 %) vragen, zonder van tevoren te weten of er wel gepresteerd wordt, niet meer van deze tijd is. Hoe doen we dat dan wel? We spreken samen een minimale verkooprijs af, en krijgen alleen een vergoeding als we de woning met een meerprijs verkopen.

Onderstaand 3 voorbeeld berekening van onze methode:

makelaardij zutphen

Geen resultaat = Geen kosten      Wel resultaat = Duizenden euro's extra voor uw woning!

 

Makelaardij Zutphen, waarom kiezen voor ons?

Er zijn natuurlijk meerdere makelaars in Zutphen, dus waarom kiezen voor ons? Dat we eerlijk naar de kosten van onze diensten kijken weet u inmiddels, maar we hebben meer unieke pluspunten:

  • Persoonlijke en nuchtere dienstverlening. Wij zijn zelf Achterhoeker en weten dat een open, eerlijke manier van zaken doen gewoon goed werkt. Wij beloven geen wonderen, maar staan u met kennis en kunde bij, zodat we samen een mooi resultaat gaan behalen.
  • Persoonlijk marketingplan. Uw woning is bij ons echt een project , waaraan we dagelijks werken. U bent dus niet 1 van de 20 woningen in de etalage. We gebruiken al onze marketingtools, om uw woning elke dag bij potentiele kopers op het scherm te krijgen! Dit resulteert in een snelle verkoop, meestal binnen 4 weken.
  • Verbouwadvies met calculatie. Wanneer uw woning gedateerd of verouderd is, ontvangt u meestal een veel lager bedrag voor uw woning en daarnaast staat de woning 2 tot 3x zo lang te koop. Wij geven u een gratis verbouwadvies met calculatie, zodat u kunt overwegen om de woning te upgraden voor de verkoop van start gaat. Een investering van 10 tot 20.000 levert vaak een meerwaarde op van 20.000 tot 40.000 en daarnaast is uw woning veel sneller verkocht. Overweeg dus altijd of een upgrade zinvol is, wij helpen u graag!
  • Kennis van de markt. Wij kennen de woningmarkt in Zutphen door en door. Makelaar Dennie Mensink is geboren en getogen in Zutphen en kent de markt, mensen en mentaliteit. Wij weten wat u wenst!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag een gratis waardebepaling aan.

Makelaardij Zutphen, waarom voor ons kiezen?