Makelaardij Zelhem

Makelaardij Zelhem, makelaar anno 2021!

Bij makelaardij Achterhoek werken we met een nieuwe manier van werken, die hoort bij het jaar 2021. We zijn dus een moderne makelaardij in Zelhem. Wat ons zo anders maakt? Dat vertellen we u graag in onderstaand artikel.

 

makelaardij Zelhem, makelaar dorpAllereerst vinden wij dat een vaste courtage van 1 tot 2%, die vooraf aan de klant berekend wordt, niet meer van deze tijd. Waarom zou u een makelaar betalen, zonder het resultaat van zijn diensten te kennen? Daarnaast is het vreemd dat een makelaar meer geld ontvangt voor de verkoop van een woning die 500.000 kost, dan voor een woning die de helft kost, het werk blijft immers hetzelfde!

Wij berekenen u vooraf geen courtage of vaste kosten, maar hebben als makelaardij Zelhem een uniekere manier van kosten berekening. Wij bepalen samen met u de minimale verkoopprijs van uw woning ( op basis van een uitgebreide waardebepaling) en zetten de woning hiervoor in de verkoop. Pas als wij resultaat boeken, en de woning verkopen voor een hoger bedrag dan het minimale verkoopbedrag, bent u ons een prestatievergoeding verschuldigd. Deze vergoeding is 50% van de meerwaarde, tot een max van Euro 4950,-. Wij worden dus alleen betaald als wij een goed resultaat voor u halen en dat is wel zo eerlijk.  Verkopen wij uw woning met een meerwaarde van Euro 5000, dan is onze vergoeding Euro 2500 en de overige 2500 is voor u. Verkopen wij de woning met een meerwaarde van Euro 15.000, dan berekenen wij maximaal Euro 4.950 en de overige Euro 10.050 is voor u. U heeft dus altijd een gegarandeerd verkoopbedrag + kans op duizenden euro's extra! U vraagt zich wellicht af wat de kosten zijn, als wij de woning niet verkopen, of tegen het minimale bedrag of lager? Niets! Wij berekenen u geen kosten als wij geen resultaat voor u boeken!  Meer info over onze prestatievergoeding, vindt u hier.

 

Uw woning in Zelhem, is bij ons een echt project!

Een ander belangrijk punt, vinden wij de aandacht voor uw woning. Bij veel makelaars bent u 1 van de 10,20,30 woningen in de etalage, en hierdoor verkleinen uw verkoopkansen. Bij ons is uw opdracht echt een project waaraan wij elke dag werken. Wij plaatsen dus niet alleen uw woning op Funda, maar geen net even verder, om te zorgen dat uw woning binnen 4 weken is verkocht. Dit doen we door een persoonlijk marketingplan te volgen, die we hebben ontwikkeld voor uw woning. Hierdoor wordt uw woning elke dag onder de aandacht van potentiele kopers gebracht, wat resulteert in een snelle verkoop! Wij verkopen slechts maximaal 4 woningen per 4 weken, en hierdoor is er veel tijd en aandacht voor uw project. Kies dus voor de meest persoonlijke makelaardij in Zelhem.

 

verbouwadvies makelaardij Zelhem

Makelaardij Zelhem, gratis verbouw/upgrade advies voor uw woning.

 

Gratis Verbouwadvies, indien uw woning (licht) gedateerd is.

Bijna alle woningen die worden verkocht in Zelhem, worden aangeboden in de huidige staat. Op zich niets mis mee natuurlijk, maar u laat vaak tienduizenden euro's liggen! Een woning in gedateerde staat, is minder aantrekkelijk voor kopers, dus de waarde ligt een stuk lager en daarnaast is een langere verkooptijd nodig. Wij vinden dit overbodig en bieden u daarom een gratis en vrijblijvend verbouwadvies/upgrade advies aan. We doorlopen samen met u de woning en nemen op, op welke punten de woning verbeterd zou kunnen worden. Denk hierbij aan de keuken, badkamer, vloeren, schilderwerk, kozijnen etc. Belangrijk hierbij is, dat wij naast vervanging, ook vaak renovatie aanbevelen. Door bijvoorbeeld een keuken te renoveren i.p.v. te vervangen, bespaart u duizenden euro's. Makelaar Dennie Mensink is al 20 jaar werkzaam in de interieur en bouwbranche en kan u voorzien van een degelijk advies met complete calculatie.  Deze calculatie geeft u inzicht in de kosten om de woning verkoop klaar te maken en meestal liggen deze kosten tussen de Euro 10.000 en Euro 20.000,- Dit zijn uiteraard flinke bedragen, maar als we gaan kijken naar de opbrengsten, dan vallen deze kosten weer erg mee. In de meeste gevallen, zorgt een upgrade van uw woning voor een meerwaarde van tussen de Euro 20.000 en 50.000. Wanneer we hier dus de investering van aftrekken is een extra winst van 10.000 tot 30.000 mogelijk! Dit zijn serieuze bedragen, dus een verbouwadvies is altijd het overwegen waard. Wilt u liever verkopen in gedateerde staat? Uiteraard geen probleem, maar overweeg onze gratis service altijd even. Meer info over ons verbouwadvies/upgradeadvies, vindt u hier.

 

Hopelijk bent u overtuig van onze unieke diensten en mogen we u binnenkort verwelkomen als klant. Voordat u klant wordt, raden we u aan een gratis waardebepaling aan te vragen, zodat u weet wat u woning waard is en wat de verwachtingen dus kunnen zijn. We zijn u hier uiteraard graag mee van dienst.

 

Neem vrijblijvend contact op met Makelaardij Zelhem, of bekijk onze bedrijfsvideo: