Makelaar Zelhem

Makelaar Zelhem

Makelaar Zelhem Nodig?

Makelaardij Achterhoek is gevestigd in het mooie dorp Zelhem en is de specialist in het dorp, als het gaat om de aankoop en verkoop van koopwoningen. We zijn u graag van dienst en komen graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken. U bent uiteraard ook welkom op ons kantoor.

Makelaar Zelhem / Makelaardij Achterhoek

Burgemeester Langmanweg 16 , 7021 BK Zelhem.

 

Makelaar Zelhem is uniek in de regio, omdat we geen vaste kosten of courtage berekenen. U heeft dus geen makelaarskosten , als we voor u aan het werk gaan. We werken volgens een no cure, no pay principe, waarbij wij pas een prestatievergoeding ontvangen, als we ons samen bepaalde doel hebben behaald. Dit betekend verder voor u als klant, dat u zelf ook duizenden euro's extra verdiend aan de verkoop van uw woning. Meer info ? klik hier!

Makelaar Zelhem

 

Uw woning in Zelhem verkopen?

De verkoop van een woning is natuurlijk een grote stap. U heeft hierbij betrouwbare hulp nodig, maar wil uiteraard ook niet teveel betalen voor de diensten van een makelaar. Onze diensten zijn transparant en gericht op prestatie, zodat u alleen betaald bij succes.

Naast onze eigen kennis van woningen, werken wij  met enkele partners, die ons op hun specialistische vakgebied bijstaan. Denk hierbij aan juridische, bouwkundige of financiële vragen, die wij onze partners kunnen stellen.

Onze partners zijn:

 

Waarom kiezen voor Makelaar Zelhem / Makelaardij Achterhoek?

  • Persoonlijke dienstverlening met nuchtere en transparante manier van werken
  • Wij berekenen geen courtage, dus u heeft geen vaste kosten
  • Gratis waardebepaling
  • Gratis verbouwadvies inclusief calculatie, zodat u voor de koop weet waar u aan toe bent.
  • Persoonlijk marketingplan voor uw woning, u bent niet 1 van de 20 woningen in de etalage.
  • 90% van onze woningen zijn binnen 4 weken verkocht

Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

makelaar Zelhem Dennie